Bezpečnost potravin

22. celostátní konference „Výživa a zdraví“

Vydáno: 14. 5. 2018
Autor: Společnost pro výživu, SZÚ

Konference se koná v Teplicích ve dnech 18. - 20. září 2018.

22. celostátní konference „Výživa a zdraví“ se tradičně koná v krásném zázemí Lázeňského domu Beethoven v Teplicích ve dnech 18. – 20. září 2018.

Konference je určena:
pro odborníky ve výživě, potravináře, nutriční terapeuty, pro všechny odborné pracovníky z hygienické služby. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Předběžná témata přednášek
:
Prevence nádorových onemocnění výživou
Prevence kardiovaskulárních onemocnění výživou
Posuny ve výživových doporučení
Zdravotní rizika nových technologií při kulinární úpravě potravin
Prevence alimentárních nákaz
Zdravotní rizika balených vod a obalových materiálů
Nové trendy ve školním stravování
Práce nutričních terapeutů

Další informace: na webových stránkách konference

 

Zdroj: http://konferencevyzivaazdravi.cz/, SZÚ