Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek EIT Food RIS Awareness day a nové trendy v potravinářství do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

EIT Food RIS Awareness day a nové trendy v potravinářství

Vydáno: 30.10.2018
Tisk článku
Autor: VŠCHT
Setkání inovační platformy Smart Food a evropské platformy EIT Food se koná 1. listopadu 2018.


Foto: Shutterstock

Působíte v oblasti potravinářství či zemědělství, zajímáte se o ni, máte na ni vliv nebo se podílíte na inovacích v této oblasti? Tak právě pro Vás je určen následující seminář. Přijměte pozvání na naše setkání inovační platformy SMART Food připravené ve spolupráci s evropskou platformou EIT Food.  

Místo konání: Hotel Vienna House Diplomat Praha
                    Evropská 370/15, 160 41 Praha 6

Čas: 09:00 - 13:00

 

Tentokrát se zaměříme na tyto témata:

  • Jaké jsou nové trendy v potravinářské výrobě a jak pokročil vývoj v precizním zemědělství?
  • Co znamená automatizovaná farma a jak taková farma může vypadat pro chov cvrčků?
  • Jak lze získávat cenné produkty z přírodních materiálů a odpadů rostlinného či živočišného původu?
  • Jaké máme netradiční suroviny a co vše z nich můžeme vyrábět?
  • Jaké jsou možnosti evropské platformy EIT Food pro vývoj nového produktu, propojení podniků s výzkumem, nástroje podpory vzniku podniků, workshopy pro začínající podniky či inovační skauting?

Na tyto otázky nám odpoví experti z výzkumu, zástupci inovativních firem či představitelé Potravinářské komory a platforem EIT či SIC. 

 


Kontakt:
Ing. Ladislav Mlčák, RIS3 developer, mlcak@s-ic.cz
Dr. Monika Tomaniová, EIT Food Hub, monika.tomaniova@vscht.cz


Zdroj: https://s-ic.cz/akce/inovacni-platforma-smart-food/