Bezpečnost potravin

Hygiena alimentorum XXXVI

Vydáno: 13. 1. 2015
Autor: KM EFSA

Štrbské Pleso, 13. - 15. 5. 2015

Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Národný kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s EFSA
Únia hydinárov Slovenska

společně pořádají mezinárodní vědeckou konferenci 
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI,
s podtitulem „Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voĺne žijúcej a farmovej zveri“. 

Datum konání konference: 13. – 15. května 2015

Místo konání: Hotel Patria, Štrbské Pleso, Slovensko

Hlavním zaměřením konference je získat aktuální poznatky o zdravotní bezpečnosti a kvalitě drůbežího masa a výrobků z drůbežího masa, vajec a vaječných výrobků, ryb a rybích výrobků, zvěřiny z volně žijícící a farmové zvěře a medu.

Závaznou přihlášku a podrobné informace k ubytování a účasti naleznete v přiložené pozvánce.

Zdroj: MPSR: Hygiena alimentorum XXXVI