Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Konference "From Farm to Fork" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Konference "From Farm to Fork"

Vydáno: 14.5.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Konference se uskuteční dne 5. června 2018 na Novotného lávce v Praze.


Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů

Zveme vás na další ročník konference From Farm to Fork, která je určena odborné veřejnosti, představitelům zemědělských a potravinářských podniků, zástupcům obchodních řetězců i pracovníkům dozorových či certifikačních orgánů – tj. všem, kteří se zabývají kvalitou a bezpečností potravin. Letošní odborný program sestavovala Česká společnost pro jakost ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR.

Konference je rozdělena do třech tematických bloků. V prvním bloku zazní příspěvky představitelů Ministerstva zemědělství ČR, Potravinářské komory ČR a Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Ve druhém bloku zkušenosti zpracovatelů a v posledním bloku zazní novinky z obchodních řetězců a z oblasti veřejného stravování.

Celý dodavatelský řetězec musí samozřejmě respektovat nejen aktuální legislativní požadavky, ale i specifické požadavky odběratelů, které přibývají, mění se a zpravidla zpřísňují. Konference From Farm to Fork je vhodnou příležitostí pro setkání zástupců všech zainteresovaných stran a pro aktivní výměnu informací. V rámci konference budou k dispozici odborníci se zkušenostmi v oblasti managementu kvality i bezpečnosti v celém zemědělsko-potravinářském sektoru.

Věříme, že svojí účastí přispějete k úspěchu letošního ročníku konference.


Těšíme se na setkání s vámi!

 
CSQ logo


Pořadatelé konference

MZE logo

SOCR logo

 

 

 

 

Konference je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Jiřího Milka

Z21-Přihláška na FFFx.pdf [253.90 KB]

Z21-Program FFF tisk ČSJ.pdf [155.15 KB]

 

Zdroj: PK ČR