Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Mezinárodní konference „Biotechnológie a kvalita surovín a potravín" do kategorie

Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Mezinárodní konference „Biotechnológie a kvalita surovín a potravín"

Vydáno: 12.12.2016
Tisk článku
Autor: Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Konference se uskuteční 16. - 18. 5. 2017 v Nitře.



Fakulta biotechnológie a potravinárstva Vás srdečne pozýva na 12. medzinárodnú vedeckú konferenciu „BIOTECHNOLÓGIE A KVALITA SUROVÍN A POTRAVÍN“, ktorá sa uskutoční 16.-18. mája 2017 v Kongresovom centre Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. 

Cieľom konferencie je prezentácia najnovších poznatkov z oblasti kvality, bezpečnosti, hygieny surovín a potravín, rastlinných, živočíšnych a mikrobiálnych biotechnológií, genetických zdrojov, molekulárnych markerov hospodársky významných vlastností s perspektívami šľachtenia na kvalitu produkcie.  

Informácie nájdete na http://www.fbfs.eu/2017/home/


Zdroj: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva