Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Nevyhovující poměr vody a bílkovin v kuřecím mase do kategorie

Aktuality DO > Aktuality DO
Aktuality > Aktuality

Nevyhovující poměr vody a bílkovin v kuřecím mase

Vydáno: 5.12.2016
Tisk článku
Autor: SVS
Informace SVS ze dne 2. 12. 2016.

Státní veterinární správa zjistila v listopadu při kontrole výrobního závodu v Libereckém kraji v odebraném vzorku kuřecího masa původem z Polska nevyhovující poměr vody a bílkovin.

Jednalo se o zásilku o celkové hmotnosti 300 kg. Zjištěná hodnota překročila maximálně možnou hodnotu 3,40, která je stanovená legislativou EU. S provozovatelem bude zahájeno správní řízení.

Zdroj: SVS