Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Odborná přednáška „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“ do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Odborná přednáška „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“

Vydáno: 11.5.2018
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 29. května 2018.

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku ředitele Městské veterinární správy SVS ČR Doc. MVDr. Antonína Kozáka, Ph.D. Přednášející se bude věnovat tématu „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“.

Na potravinářský úterek jsou zájemci zváni do Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, dne 29. května 2018.

Bližší informace a abstrakt lze nalézt zde.

 

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma bezpečnost potravin.

 

Zdroj: ÚZEI