Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Pozvánka na bezplatnou přednášku pro pořadatele jednorázových akcí do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Pozvánka na bezplatnou přednášku pro pořadatele jednorázových akcí

Vydáno: 14.5.2018
Tisk článku
Autor: HSHMP
Přednáška se koná ve středu 13. června 2018 v Praze v budově HSHMP.

Hygienická stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) si dovoluje pozvat všechny zájemce na bezplatnou přednášku, jejíž hlavním tématem je

Hygienická pravidla a rizika jednorázových akcí 


Obsah přednášky: 
 

Jednorázové akce
Jaká je její definice? Co všechno musí organizátor akce zajistit?  

Hygienická pravidla pro prodejce
Jakou legislativou se mají řídit? Hygienická pravidla od přípravy až po prodej.  

Nejčastější alimentární onemocnění 
Jaké jsou nejčastější nemoci z potravin?  

Stručná pravidla pro návštěvníky
Na co si dát pozor při návštěvě food festivalů?


Přednáška se bude konat ve středu 13. června 2018 od 16.00 hodin, ve velké zasedací místnosti HSHMP, v ulici Rytířská 404/12, Praha 1.  

V případě zájmu o bližší informace se můžete obrátit s dotazem na MUDr. Zdeňku Shumovou, ředitelku odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání HSHMP: telefon 296 336 702 nebo e–mailová adresa: zdenka.shumova@hygpraha.cz.  

Z důvodu omezené prostorové kapacity bude brán zřetel na datum odeslání přihlášky. Přihlašujte se, prosím, pomocí online přihlášky,
a to do 11. 6. 2018
 

Odkaz pro přihlášení:
https://docs.google.com/forms/d/e/
1FAIpQLSeMQucE49nmdt3ux4XlslPXeL0B6fqfRShPQWYf8rVeFuVrNQ/viewform


Účast na přednášce je zcela zdarma.  Těšíme se na Vaší účast.   

RNDr. Jan Jarolímek, Ph.D., MBA
ředitel  

 

Příloha

Zdroj: HSHMP

Foto: Shutterstock