Bezpečnost potravin

Pozvánka na bezplatnou přednášku pro pořadatele jednorázových akcí

Vydáno: 14. 5. 2018
Autor: HSHMP

Přednáška se koná ve středu 13. června 2018 v Praze v budově HSHMP.

Hygienická stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) si dovoluje pozvat všechny zájemce na bezplatnou přednášku, jejíž hlavním tématem je

Hygienická pravidla a rizika jednorázových akcí 


Obsah přednášky: 
 

Jednorázové akce
Jaká je její definice? Co všechno musí organizátor akce zajistit?  

Hygienická pravidla pro prodejce
Jakou legislativou se mají řídit? Hygienická pravidla od přípravy až po prodej.  

Nejčastější alimentární onemocnění 
Jaké jsou nejčastější nemoci z potravin?  

Stručná pravidla pro návštěvníky
Na co si dát pozor při návštěvě food festivalů?

Přednáška se bude konat ve středu 13. června 2018 od 16.00 hodin, ve velké zasedací místnosti HSHMP, v ulici Rytířská 404/12, Praha 1.  

V případě zájmu o bližší informace se můžete obrátit s dotazem na MUDr. Zdeňku Shumovou, ředitelku odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání HSHMP: telefon 296 336 702 nebo e–mailová adresa: zdenka.shumova@hygpraha.cz.  

Z důvodu omezené prostorové kapacity bude brán zřetel na datum odeslání přihlášky. Přihlašujte se, prosím, pomocí online přihlášky,
a to do 11. 6. 2018
 

Odkaz pro přihlášení:
https://docs.google.com/forms/d/e/
1FAIpQLSeMQucE49nmdt3ux4XlslPXeL0B6fqfRShPQWYf8rVeFuVrNQ/viewform

Účast na přednášce je zcela zdarma.  Těšíme se na Vaší účast.   

RNDr. Jan Jarolímek, Ph.D., MBA
ředitel  

 

Příloha

Zdroj: HSHMP

Foto: Shutterstock