Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Pozvánka na tiskovou konferenci PK ČR - Je konzumace pečiva škodlivá? do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Pozvánka na tiskovou konferenci PK ČR - Je konzumace pečiva škodlivá?

Vydáno: 21.5.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Tisková konference se uskuteční ve čtvrtek 24. 5. 2018.

Dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci
Je konzumace pečiva škodlivá?

- výsledky testů akrylamidu v různých pekařských výrobcích
- obsah soli v pečivu
- reformulace 

Tisková konference se koná v botelu Admirál, Hořejší nábř. 13, 150 00 Praha-Smíchov

Termín: čtvrtek 24. května 2018 v 11:00 hod.

 
Na Vaše dotazy budou připraveni reagovat:

Ing. Miroslav Toman, CSc. - prezident PK ČR,
Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (PK ČR),
RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D. – Platforma pro reformulace,
Ing. Marie Valentová - členka PS pro pekařské výrobky v rámci Českých cechovních norem

K dispozici budou kompletní výsledky testů téměř 100 potravin, které jsou identifikovány jako citlivé z hlediska obsahu akrylamidů.

Svoji účast, prosím, potvrďte e-mailem na adrese vecerova@foodnet.cz
nebo telefonicky na čísle  602 704 859

Pozvánka_TK_PK ČR_ a ČTPP 24_5_2018.pdf [282.13 KB]


Zdroj: PK ČR


Foto: Shutterstock