Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Přednáška Máme se bát éček? do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Přednáška Máme se bát éček?

Vydáno: 28.3.2018
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Přednáška se koná dne 11. dubna ve studovně Knihovny Antonína Švehly.

ÚZEI zve na přednášku "Máme se bát éček?"

Podle světové zdravotnické organizace WHO jsou: „Nemoci způsobené potravinami pravděpodobně nejrozšířenějším zdravotním problémem v současném světě …“ O tom, jaký podíl má na kvalitě stravy její skladování, konzervování a přítomnost potravinářského aditiva pojednává přednáška „Máme se bát éček?“ Ing. Olgy Šolcové, CSc., DSc. z Akademie věd České republiky.

Olga Šolcová vystudovala Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze a pracuje v Ústavu chemických procesů Akademie věd ČR. Vede Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství. Zabývá se základním a aplikovaným výzkumem v oblasti katalýzy, přípravou nanomateriálů, aplikacemi chemického inženýrství v životním prostředí a v poslední době zvláště biotechnologiemi se zaměřením na potraviny.

Na přednášku „Máme se bát éček?“ zve Ústav zemědělské ekonomiky a informací všechny zájemce do studovny Knihovny Antonína Švehly dne 11. 4. 2018 v 16:00 hodin. Vstup je volný.


Zdroj: ÚZEI