Bezpečnost potravin

Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“

Vydáno: 15. 10. 2014
Autor: ÚZEI

Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“ se uskuteční dne 20. 10. v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze 2, Slezské 7.

 
 

 

Ústav zemědělské ekonomiky a informací, odbor Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly pořádá odbornou přednášku na téma:

                           „Mýty o výživě a potravinách“

Přednášející: prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Termín: pondělí 20. 10. 2014 v 16:30 hod.
Místo: studovna Knihovny Antonína Švehly, Dům zemědělské osvěty,
           Slezská 7, 120 00 Praha 2

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. se profesně věnuje chemii a analýze potravin, soustřeďuje se zejména na problematiku tuků a luštěnin. Věnuje se také potravinářskému zbožíznalství, zejména významu jednotlivých druhů potravin ve výživě a výživovým doporučením. Publikovala stovky vědeckých a odborných článků. Je místopředsedkyní Společnosti pro výživu, předsedkyní Odborné skupiny pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické, členkou Fóra zdravé výživy, odbornou garantkou inciativy Vím, co jím a členkou evropské odborné komise při Choices International Foundation.

Vstup na přednášku je volný (zdarma, bez registrace)