Bezpečnost potravin

Přednáška „Rizikové živiny ve výživě ve vztahu k civilizačním onemocněním“

Vydáno: 1. 10. 2014
Autor: ÚZEI

Přednáška „Rizikové živiny ve výživě ve vztahu k civilizačním onemocněním“ se uskuteční dne 6. 10. v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze 2, Slezské 7.

Ústav zemědělské ekonomiky a informací, odbor Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly pořádá odbornou přednášku na téma:

„Rizikové živiny ve výživě ve vztahu k civilizačním onemocněním“

Přednášející: doc., Ing. Jiří Brát, CSc.

Přednáška se uskuteční v pondělí 6. října v 15:00 hodin v Domě zemědělské osvěty, ve studovně Knihovny Antonína Švehly, Slezská 100/7, 120 00 Praha 2

Přednášející doc. Ing. Jiří Brát, CSc. je místopředsedou odborné skupiny pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické a členem oborové rady Technologie potravin VŠCHT. Je členem správní rady obecně prospěšné společnosti Vím, co jím a piju, o.p.s.