Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Přednáška „Výkonnost potravinářského sektoru“ do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Přednáška „Výkonnost potravinářského sektoru“

Vydáno: 12.2.2018
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 27. 2. 2018.

 Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku
JUDr. Josefa Mezery, CSc. a Ing. Zdeňky Náglové, Ph.D. na téma

„Výkonnost potravinářského sektoru“.

Zájemci budou seznámeni s významnými parametry ekonomické analýzy potravinářského odvětví, s vývojem produkce rostlinného a živočišného původu u vybraných výrobků a s dalšími podrobnostmi sledovaného odvětví.
Bližší informace a abstrakt k akci je k dispozici zde.

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly  (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma „potravinářský průmysl – ekonomika, konkurenceschopnost, ziskovost, obchod“.

Ve fondu je na dané téma velké množství publikací, níže uvedená ukázková rešerše obsahuje výběr z publikací dostupných ve fondu.

Rešerše z katalogu knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd

Rešerše z České zemědělské a potravinářské bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.


Zdroj: ÚZEI

Foto: Shutterstock