Bezpečnost potravin

Sedmý ročník mezinárodního symposia RAFA

Vydáno: 13. 10. 2015
Autor: ICBP

Mezinárodní symposium "Recent Advances in Food Analysis" se bude konat 3. - 6. 11. v Praze.

  
Hlavním organizátorem  prestižního mezinárodního symposia Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2015) je Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT Praha), Ústav analýzy potravin a výživy, ve spolupráci s Institute of Food Safety – RIKILT, Wageningen University (Nizozemsko). Symposium se koná 3. – 6. listopadu 2015 v Praze, v kongresovém centru hotelu Clarion. RAFA je organizována každé dva roky, tentokrát již posedmé, tradičně v Praze.

Přední odborníci na symposiu představí nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik; prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvinutých pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů. S ohledem na aktuálně akcentované problémy budou na RAFA 2015 prezentována zejména témata:

   

Registrace, předběžný program: 

REGISTER for the RAFA 2015 workshops and seminars HERE

PRELIMINARY RAFA 2015 PROGRAM (30/09/2015)

2nd RAFA 2015 announcement

Registration and Call for abstracts is OPEN

 

Více informací:  http://www.rafa2015.eu
                        http://www.vscht.cz/#novinka_detail24465052020674