Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Školení BTSF v roce 2017 do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF v roce 2017

Vydáno: 2.1.2017
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF

V roce 2017 se konají tato školení:

Pokračující programy z roku 2016 (stejní dodavatelé školení)

1.      Identifikace, registrace a sledovatelnost zvířat
2.      Zdraví zvířat (včely, ZOO)
3.      Kontingenční plány
4.      HACCP
5.      Hygiena potravin a flexibilita
6.      Potravinářská aditiva
7.      FCM – Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
8.      Systémy auditů
9.      Nové vyšetřovací techniky v potravinách
10.    Rostlinolékařské průzkumy
11.    Ekologické zemědělství
12.    Potraviny s chráněným označením
13.    Zoonózy/antimikrobiální odolnost
14.    TSE
15.    Podpora prosazování právních předpisů EU (sanitární a  
         fytosanitární opatření)
16.    Přehled unijních zpráv (ex FVO)

Pokračování programů z předešlých let – 2. fáze kontraktu na 2 roky

17.    Hodnocení rizik
18.    Hygiena potravin v prvovýrobě
19.    Kontroly zdraví rostlin
20.    Kontroly mechanizace na ochranu rostlin (postřiky)

Nové programy (noví dodavatelé školení)

21.    Pravidla welfare zvířat
22.    Krmivové právo
23.    Veterinární kontroly (BIPs) v přístavech /silnicích /železnicích
24.    Kontrola kontaminantů
25.    Školení k TRACES
26.    Kontroly přesunů psů a koček
27.    Informace o potravinách a složení potravin (označování
          potravin)
28.    Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání
29.    Antimikrobiální rezistence