Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Školení BTSF v roce 2018 do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF v roce 2018

Vydáno: 13.2.2018
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF

V roce 2018 se konají tato školení:

Pokračující programy (od r. 2017) 

  1. Pravidla pro dobré životní podmínky zvířat – Animal Welfare
  2. Krmivové právo
  3. Veterinární kontroly na hranicích – BIPs
  4. Kontrola kontaminace potravin a krmiv
  5. TRACES (Trade Control and Expert System)
  6. Přesun domácích mazlíčků
  7. Označování potravin
  8. Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání
  9. Antimikrobiální rezistence
  10. Ekologické zemědělství
  11. Potraviny s chráněným označením
  12. Hodnocení rizik
  13. Hygiena potravin v prvovýrobě
  14. Kontrola zdraví rostlin
  15. Kontroly mechanizace na ochranu rostlin (postřiky)
  16. Rostlinolékařské průzkumy
  17. Podpora prosazování SPS (sanitárních a fytosanitárních opatření) na úrovni EU - CC

Nové programy (noví dodavatelé školení) 

  1. Kontingenční plány (pro mimořádné situace)
  2. HACCP
  3. Mikrobiologická kritéria a zoonózy
  4. Látky zlepšující vlastnosti potravin
  5. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
  6. Systémy auditu
  7. Nové vyšetřovací techniky k detekci falšování potravin
  8. TSE a vedlejší živočišné produkty
  9. Ochrana rostlinných produktů a systémy hodnocení a schvalování
  10. Integrovaný systém ochrany proti škůdcům
  11. Přehled unijních zpráv
  12. Podpora auditů EU