Bezpečnost potravin

Správná hygienická praxe v normách ČSN

Vydáno: 24. 11. 2006
Autor:

V r. 2006 byly vydány normy s pravidly správné hygienické praxe pro mléko, ryby a vejce a výrobky z nich a pro sterilovanou zeleninu a ovoce.

Označení normy
Název normy
Měsíc vydání
ČSN 56 9601
pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Mléko a mléčné výrobky: česká technická norma
srpen 2006
ČSN 56 9602
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich: česká technická norma
duben 2006
ČSN 56 9603
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Vejce a vaječné výrobky: česká technická norma
duben 2006
ČSN 56 9604
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe -sterilovaná zelenina a ovoce: česká technická norma
duben 2006