Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Výběrové řízení EFSA: Entrusting support tasks in the area of Food Ingredients and Packaging do kategorie

Aktuality > Aktuality
Granty a výběrová řízení > Granty a výběrová řízení

Výběrové řízení EFSA: Entrusting support tasks in the area of Food Ingredients and Packaging

Vydáno: 3.5.2018
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Termín pro podání nabídek je 3. září 2018.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) otevřel výběrové řízení, jehož účelem je uzavřít kontrakt na zajištění podpůrných úkolů v oblasti přísad do jídla a obalů. Konkrétně jde o spolupráci s Vědeckým panelem pro potravinářská aditiva a zdroje nutrientů přidávaných do potravin (ANS) a Vědeckým panelem pro materiály přicházející do styku s potravinami, enzymy, aromatizující a pomocné látky (CEF) v období jejich transformace; a to v oblasti přípravy pokynu týkajícího se dat požadovaných pro hodnocení rizika ochucovadel používaných v potravinách, podpory hodnocení bezpečnosti potravinářských enzymů a implementace na důkazech založeného hodnocení rizika pro opětovné hodnocení povolených sladidel, bisfenolu A a látek povolených do materiálů přicházejících do kontaktu s potravinami; dle podmínek stanovených zadávací dokumentací.  

Výběrové řízení je omezeno na seznam organizací spolupracujících s EFSA dle článku 36 nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 178/2002.  

Specifické cíle projektu jsou detailně popsány ve specifikaci tendru, kterou naleznete na webových stránkách EFSA:

https://www.efsa.europa.eu/en/art36grants/article36/180502

Termín pro podání nabídek: 3. září 2018

Zdroj: EFSA: Entrusting support tasks in the area of Food Ingredients and Packaging  GP/EFSA/FIP/2018/01