Bezpečnost potravin

Webinář Inovace a trendy v potravinářském průmyslu v reflexi na evropskou strategii „Green Deal“ a „From Farm to Fork“

Vydáno: 22. 9. 2021
Autor: PK ČR

Webinář se bude konat 12. října 2021.

Pozvánka na webinář Inovace a trendy v potravinářském průmyslu v reflexi na evropskou strategii „Green Deal“ a „From Farm to Fork“ 12. října 2021, MS TEAMS 

Dovolujeme si Vás pozvat na jeden z celkem šesti webinářů věnovaný tématice inovací a trendů v potravinářském průmyslu. Důraz bude kladen zejména na sektor mlékárenský, masný, pekárenský, alko i nealkoholický. Výživová doporučení i alternativní způsoby výživy budou rovněž představeny odbornými lektory. To vše se zřetelem na dikce evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, jenž poukazují na novou a lepší rovnováhu mezi přírodou, potravinovými systémy a biologickou rozmanitostí.

Přednášek se zhostí v šesti různých termínech (září 2021 – březen 2022) odborníci z řad odlišných univerzit, předsedové komoditních svazů a dalších institucí.

  • Registrace je omezena na 20 účastníků pro webinář. Přihlášky zasílejte nejpozději do 8. října 2021 na e-mail stejnarova@czpvi.cz.

 

V případě volné kapacity obdržíte odkaz k připojení v aplikaci MS TEAMS spolu s dotazníkem na získání zpětné vazby od účastníka akce. Po ukončení akce prosím zašlete vyplněný formulář na e-mailovou adresu výše uvedenou, nebo vyplňte on-line v aplikaci Vzdělávací akce PRV http://eagri.cz/public/app/eagriapp/vzdelavaciakce/Prehled/.

 

 

Zdroj: PK ČR