Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek 2013 International Nutrition Science and DRIs Summit do kategorie

Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

2013 International Nutrition Science and DRIs Summit

Vydáno: 11.2.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Mezinárodní vědecký summit o výživě se uskuteční 15. – 17. 5. v Číně.

Datum akce: 15. – 17. května 2013
Místo konání: Hangzhou, China

Navržená témata:
1. Nutritional requirement;
2. Methological study of nutritional requirement related research
3. Bioavailability, metabolism, functions of nutrients;
4. Basic research of DRI (Genomics, Metabonomics, et al);
5. Diet and non-infectious chronic diseases (cardiovascular diseases, diabetes, obesity, et al);
6. New food resource, food integrants, health food;
7. Biological function and intake of phytochemicals and its components in foods;
8. Nutritional Survey and assessment;
9. Melioration and strategy of nutrition deficiency and nutritional unbalance;
10. Nutrition related policy and standard
11. Evidence-based nutrition science;
12. Safety assessment of nutrients and other food components;
13. New resources of food that guarantee human nutrition;
14. Food processing that guarantee nutritional demand;
15. Other correlated studies.

 
Další informace:

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021