Bezpečnost potravin

3. ročník veletrhu TOP GASTRO

Vydáno: 2. 2. 2009
Autor: berankova1

5. - 8. 2. 2009 proběhne v Praze již 3.ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO 2009

Veletrh TOP GASTRO 2009 je již 3. ročníkem gastronomického veletrhu, zahrnujícího široké oborové členění od technologie výroby potravin, obalové techniky, zařízení pro hotely a restaurace až po samotnou výrobu a distribuci potravin, alko a nealko nápojů. Oba dva předchozí ročníky veletrhu vzbudily velký zájem a vyvolaly především potřebu vytvořit komplexní gastronomický veletrh v metropoli České republiky. 
Snahou organizátora (Incheba EXPO Praha – Holešovice) je do budoucna stále rozšiřovat potenciál veletrhu TOP GASTRO a to nejen vzhledem k oborovému propojení s veletrhem Holiday World a snaze podpořit tak trend touhy po poznávání gastronomických zvyklostí v úzkém propojení s cestovním ruchem, ale rovněž i vytvořit pevnou tradici samotné gastronomické přehlídky v hlavním městě Praze.
Veletrh TOP GASTRO 2009 je přizpůsoben svým charakterem a bohatým doprovodným programem jak odborným návštěvníkům, tak rovněž i široké veřejnosti. Organizátor zve zájemce k účasti a prezentaci na veletrhu TOP GASTRO 2009 s příslibem, že se stane ideálním obchodním a zároveň odpočinkovým místem, kam se budou všichni rádi v následujících letech vracet.

Více informací o veletrhu zde.