Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek 36. ročník "Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin" do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

36. ročník "Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin"

Vydáno: 26.1.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Seminář se bude konat 3. března 2010 na MZLU Brno v období konání mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA.

XXXVI. SEMINÁŘ O JAKOSTI POTRAVIN A POTRAVINOVÝCH SUROVIN („Ingrovy dny“) pořádá Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Společnost pro výživu, Česká společnost chemická a Státní zemědělská a potravinářská inspekce.

Seminář bude uspořádán v období konání mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA  (2. – 5. 3. 2010).

Na programu semináře budou vyžádané přednášky předních odborníků, na vývěskách bude prezentováno 50 posterových sdělení z celé šíře jakosti a zdravotní nezávadnosti surovin a potravin rostlinného a živočišného původu. Ve sborníku budou uvedena abstrakta všech přednášených a vývěskových sdělení.

Vyžádané přednášky:
• Spotřebitelská kvalita konzumních brambor
• Biogenní aminy v potravinách
• Ftaláty v potravinách
• Aktuální situace v oblasti GMO u nás
• Systém rychlého varování (RASSF) v zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a krmiv
• Slow Food v České republice.

Přihlášky (ihned) přijímá a informace poskytuje garant semináře Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.,
Ústav technologie potravin AF MENDELU v Brně.
Tel.: 545 133 264, fax: 545 133 190,
e-mail: miroslav.juzl@mendelu.cz


Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018