Bezpečnost potravin

39. ročník konference Hygiena Alimentorum

Vydáno: 15. 1. 2018
Autor: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Mezinárodní konference se bude konat 16. - 18. května 2018 na Slovensku na Štrbském Plese.

UNIVERZITA VETERINÁRNÍHO LÉKAŘSTVÍ A FARMACIE V KOŠICÍCH
KATEDRA HYGIENY A TECHNOLOGIE POTRAVIN
STÁTNÍ VETERINÁRNÍ A POTRAVINOVÁ SPRÁVA
SLOVENSKÉ REPUBLIKY
NÁRODNÍ KONTAKTNÍ BOD PRO VĚDECKOU A TECHNICKOU SPOLUPRÁCI S EFSA
UNIE DRŮBEŽÁŘŮ SLOVENSKA

HYGIENA ALIMENTORUM  XXXIX

MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE

pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenské republiky

„ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOST A KVALITA DRŮBEŽÍHO MASA, VAJEC, PRODUKTŮ RYBOLOVU A ZVĚŘINY“

                                                                     
16. – 18. května 2018
Štrbské Pleso – hotel Patria
Slovenská republika

 
ZAMĚŘENÍ MEZINÁRODNÍ VĚDECKÉ KONFERENCE
Hlavním zaměřením mezinárodní vědecké konference je prezentace aktuálních poznatků o zdravotní bezpečnosti a kvalitě drůbežího masa, výrobků z drůbežího masa, vajec, vaječných výrobků, produktů rybolovu, zvěřiny z volně žijící a farmové zvěře a medu.  

ODBORNÝ A ORGANIZAČNÍ GARANT KONFERENCE
NAGY Jozef, prof., MVDr., PhD., e-mail: jozef.nagy@uvlf.sk