Bezpečnost potravin

4. mezinárodní konference o potravinářském podniku budoucnosti

Vydáno: 25. 3. 2008
Autor:

Uskuteční se ve městě Laval (Francie) ve dnech 4.–6. června 2008.

Při zkoumání toho, jak by měl potravinářský podnik budoucnosti vypadat, je třeba brát do úvahy řadu hledisek, např.: bezpečnost potravin, flexibilitu, celkovou kvalitu potravin aj. Účelem této konference je diskutovat o zkušenostech na evropské úrovni.

Konference proběhne ve 4 sekcích:

Sekce 1: navrhování hygienických, bezpečných a vhodných potravinářských podniků
Sekce 2: Zlepšování technik čištění a dekontaminace
Sekce 3: Řízení mikrobiálních ekosystémů
Sekce 4: měření, regulace a simulace výrobního procesu
 
V rámci konference se uskuteční veletrh technologií, který se bude zaměřovat na navazování kontaktů mezi partnery s cílem urychlit transfer pokrokových technologií do praxe. Jako společnost, která se zabývá transferem technologií v oblasti výroby potravin a krmiv, se představí společnost Gate2Tech.
 
Program konference a další informace o konferenci jsou k dispozici zde.
 
Food Control 19, 2008, č. 7, s. 734