Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek 5. mezinárodní konference o polyfenolech a zdraví do kategorie

Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

5. mezinárodní konference o polyfenolech a zdraví

Vydáno: 16.8.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Irena Suková
Ve dnech 17. – 20. října 2011 se v Barceloně koná „5th International Conference on Polyphenols and Health“.
Konference se koná od r. 2003 každý druhý rok (2003 Vichy, Francie; 2005 University of Davis, Kalifornie; 2007 Kyoto, Japonsko; 2009 Harrowgate, Velká Británie).
Na programu budou poznatky z metodiky, bioinformatiky, metabolomiky, biomarkerů, vlivu polyfenolové matrice, trávení, absorpce a metabolismu v trávicím traktu, o relevantních zdravotních účincích na kardiovaskulární, nervový, ledvinový a dýchací systém na proces stárnutí, o metabolickém syndromu, o úloze polymorfismu a molekulární biologie, o souvislostech zánětů, oxidačního stresu a obsahu polyfenolů v potravinách.

Místo konání: Hotel Meliá Sitges, Sitges u  Barcelony
Kontakty:
Cristina Andrés-Lacueva, Universitat de Barcelona
Francisco Tomás-Barberán, CSIC
icph2011@viajesiberia.com
Universitat de Barcelona, CSIC
+34 935101005, +34 935101009
www.icph2011barcelona.com
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021