Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Akce: Mikrobiologická bezpečnost potravin, PBU a prostředí do kategorie

Mikrobiální rizika > Mikrobiální rizika> Rizikové faktory - Archiv> Rizikové faktory - Archiv
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Akce: Mikrobiologická bezpečnost potravin, PBU a prostředí

Vydáno: 1.9.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Akce SZÚ proběhne 13. října 2010 v Praze.

Název akce: Mikrobiologická bezpečnost potravin, PBU a prostředí
Místo konání: Státní zdravotní ústav Praha, budova ředitelství, konferenční místnost
Termín: 13. 10. 2010
Odborný garant: RNDr. V. Špelina, CSc.
Vedoucí akce: RNDr. V. Špelina, CSc.

Náplň: Náplní jednodenní akce jsou aktuální otázky týkající se legislativy, metod vyšetřování a zdravotní bezpečnosti potravin, PBU (předmětů běžného užívání) a prostředí z mikrobiologického hlediska
Uzávěrka přihlášek: 1. 10. 2010

Kontakt: RNDr. Kateřina Klánová, CSc., tel.: 267082345, e-mail: klank@szu.cz

Program (207,33 KB):
- Vývoj evropské legislativy v mikrobiologii potravin:
   přednášející RNDr. Vladimír Špelina, CSc.
– Zdravotní důsledky inhalace spor plísní z prostředí:
   přednášející RNDr. Kateřina Klánová, CSc.
Doplňky stravy včetně probiotik a zdravotní tvrzení:
   přednášející Ing. Daniela Winklerová
Houby jako potravina. Otravy houbami:
   přednášející RNDr. Jaroslav Klán, CSc.

Zdroj:  SZÚ

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018