Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Behr´s Jahrbuch für Lebensmittelwirtschaft 2009 do kategorie

Legislativa EU a MS - Archiv > Právní předpisy EU – základní informace> Právní předpisy EU – základní informace
Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv

Behr´s Jahrbuch für Lebensmittelwirtschaft 2009

Vydáno: 27.1.2009
Tisk článku
Ročenka Behr´s Verlag zpracovává aktuální potravinářská témata a uvádí adresy potravinářských úřadů a svazů a přehled seminářů konaných v Německu, Rakousku a Švýcarsku.
Nakladatelství Behr´s Verlag vydalo ročenku potravinářského průmyslu zaměřenou na aktuální vývoj v legislativě, bezpečnosti a kvalitě potravin.
Z obsahu:
Zdravotní tvrzení bez konce
Nařízení ES pro přídatné látky.
Šesté nařízení měnící nařízení o hotovém balení
Změny DIN EN ISO 9001
ISO 26000 o sociální zodpovědnosti
Noví škůdci v Německu
Molekulární gastronomie jako všespasitelná koncepce: inovace, textura, chuť, nové kombinace surovin
Ověřování – interní, externí nebo obojí
Potenciál nosičů potravinářských účinných látek v nanorozměrech
RFID
Technologie veřejného stravování
 
Veletrhy v r. 2009
Německo
Internationale Grüne Woche: 16. 1. – 25. 1. 09, Berlín
HOGA: 18. 1. – 21. 1. 09, Nürnberg
ISM, ProSweets Cologne: 1. 2. – 4. 2. 09, Köln
Fruit Logistica: 4. 2. – 6. 2. 09, Berlín
Hogatrends: 14. 2. – 17. 2. 09, Karlsruhe
Nord Gastro + Hotel: 16. 2 – 22. 2. 09, Husum
BioFach: 19. 2. – 22. 2. 09, Nürnberg
Anuga Foodtec: 10. 3. – 13. 3., Köln
Internorga, 13. 3. – 18. 3. 09, Hamburg
Gastro Vision Hamburg: 13. 3. – 17. 3. 09, Hamburg
ProWein: 29. 3. -31. 3. 09, Düsseldorf
Control: 5. 5. – 8. 5. 09, Stuttgart
Badische Weinmesse: 9. 5. – 10. 5., Offenburg
Interpack: 19. 5. – 22. 5. 09
Sensor + Test: 26. 5. – 28. 5. 09, Nürnberg
Drinktec: 14. 9. – 19. 9. 09, München
IBA: 3. 10 – 9. 10. 09, Düsseldorf
Anuga: 10. 10. – 14. 10. 09, Köln
Gäste: 8. 11. – 11. 11. 09, Leipzig
BrauBeviale: 12. 11. – 14. 11. 09, Nürnberg
Rakousko 
Gast: 15. 3. – 18. 3. 09, Klagenfurt
Allen für den Gast – AllMountain, 29. 3. – 1. 4. 09, Salzburg
Vin Austria: 29. 3. – 1. 4. 09, Salzburg
Alles für den Gast Wien: 18. 4. – 21. 4. 09, Wien
FAGFA: 13. 9. – 16. 9. 09, Innsbruck
Alles für den Gast Herbst: 18. 4. – 21. 4. 09, Salzburg
Švýcarsko
Expovina Primavera: 19. 3. – 26. 3. 09, Zürich
Basket Weinmesse: 24. 10. – 1. 11. 09, Basel
Igeho: 21. 11. – 25. 11. 09; Basel
Mefa: 21. 11. – 25. 11. 09, Basel
 
Program seminářů pořádaných Behr´s .
 
Behr´s Jahrbuch für Lebensmittelwirtschaft 2009, Hamburg 2008 (ÚPK: E 52049)
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021