Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Bezpečnější potraviny, lepší byznys do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Bezpečnější potraviny, lepší byznys

Vydáno: 9.9.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Vzdělávací materiál pro odborné školy zaměřené na poskytování stravovacích služeb.
Úřad pro potraviny ve Velké Británii (Food Standards Agency, FSA) uveřejnil zprávu o tom, že je k dispozici zdroj informací, který může sloužit jako výukový materiál pro odborné školy zaměřené na poskytování stravovacích služeb. Pod názvem “Safer food, better business” (SFBB) ho sestavila Northampton Catering College a Highfield.co.uk.
SFBB je novátorský a praktický přístup k řízení bezpečnosti potravin u malých stravovacích a obchodních jednotek. Záměrem FSA je seznámit s tímto informačním zdrojem studenty v praktických kurzech tak, aby po nástupu do praxe již byli obeznámeni s problematikou managementu bezpečnosti potravin.
 
Přístup ke vzdělávacímu materiálu “SFBB”.
 
Zdroj: FSA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018