Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR – pozvánka na odborné sympózium do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR – pozvánka na odborné sympózium

Vydáno: 4.5.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Odborné sympozium se bude konat dne 1. června 2018 v Bratislavě.

Odborné sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“ se uskuteční dne 1. června 2018 v Bratislavě u příležitosti oslav 100. výročí vzniku Československé republiky.

Sympozium se koná pod záštitou místopředsedkyně vlády SR a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Gabriely Matečné a za účasti zástupců státní správy, samosprávy, odborné veřejnosti z vědecko-výzkumných a vzdělávacích institucí včetně univerzit a také zástupců podnikatelské sféry České a Slovenské republiky. Sympozium proběhne ve formě kulatých stolů na téma legislativy a úřední kontroly a vědy, výzkumu a vzdělávání v oblasti bezpečnosti a kvality potravin v podmínkách SR a ČR ve vztahu ke stoleté historii.

Registrovat se lze nejpozději do 20. května 2018, program a přihlášku naleznete níže.

Zdroj: PK ČR

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018