Bezpečnost potravin

Bioprospect 4/2011

Vydáno: 21. 3. 2012
Autor: Ing. Irena Suková

Obsah bulletinu vydávaného Českou biotechnologickou společností.

Česká biotechnologická společnost sídlící na VŠCHT v Praze vydala bulletin č. 4/2011.

OBSAH Bioprospectu č. 4/2011:
1st World Congress of Environmental Biotechnology-2011 (WCEB-2011)                                                                                                             s. 74-75
Využití beta-karotenu v organismu                                                s. 76-77 Mikrobiální produkce 1-butanolu                                                    s. 78-84
Současné trendy aplikace enzymů do pracích prášků a čisticích prostředků                                                                                     s. 85-88
Mikrobiální produkce chondroitinu                                                  s. 89-93
Přehled přístupů k ovlivnění vlastností enzymů                              s. 94-96


Přístup do
č. 3/1011

OBSAH Bioprospectu 3/2011:
Biotech 2011 a 5. Česko-švýcarské symposium, Praha 15 – 17. 6. 2011
Olomouc Biotech 2011 – Plant Biotechnology: Green for Good
Možnosti transformace pentos na ethanol
Do jaké míry mohou prebiotika a probiotika ovlivnit změnu osídlení zažívacího traktu
Kmenové buňky: charakteristika, zdroje, výzkum a terapie – drobné úpravy
Mikrobiální produkce omega-3 mastných kyselin
Současné trendy v genové modifikaci rýže
Současný pohled na vztah luteinu a zdraví člověka

Bioprospect, 21, 2011, č. 11
Objednávka kopie článku