Bezpečnost potravin

Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou

Vydáno: 23. 12. 2019
Autor: Společnost pro výživu

Článek publikovaný v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 6/2019


Foto: Shutterstock

Článek „Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou“ byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu „Zpravodaj pro školní a dietní stravování“ 6/2019.

Autoři článku: Doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna, prof. Ing. Miroslav Jůzl, CSc., Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně

 

 

Zdroj: Společnost pro výživu