Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou do kategorie

Aktuality > Aktuality

Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou

Vydáno: 23.12.2019
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Článek publikovaný v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 6/2019


Foto: Shutterstock

Článek "Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou" byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu "Zpravodaj pro školní a dietní stravování" 6/2019.

Autoři článku: Doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna, prof. Ing. Miroslav Jůzl, CSc., Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně

 

 

Zdroj: Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018