Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Březen měsíc čtenářů v knihovnách 2014 do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Březen měsíc čtenářů v knihovnách 2014

Vydáno: 3.3.2014
Tisk článku
Autor: ZCK
Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly ÚZEI pořádá výstavu kuchařek a přednášky k problematice potravin.

 

 

ZEMĚDĚLSKÉ PORADENSKO-VZDĚLÁVACÍ CENTRUM
A KNIHOVNA ANTONÍNA ŠVEHLY
pořádá

VÝSTAVU KUCHAŘEK
z fondu Knihovny Antonína Švehly
a PŘEDNÁŠKY K PROBLEMATICE POTRAVIN
 pořádané v rámci akce

BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ V KNIHOVNÁCH 2014

 na téma:

12. a 17. 3. 2014 v 16 hod
Informace o potravinách v Knihovně Antonína Švehly“
 
Ing. M. Macháčková, ÚZEI

19. 3. 2014 v 16 hod
Informační centrum bezpečnosti potravin MZe“
 
O. Deutsch, MZe, Odbor bezpečnosti potravin

24. 3. 2014 v 16.30 hod
Význam jednotlivých druhů potravin v lidské výživě“
 
prof. Ing. J. Dostálová, CSc., VŠCHT, FPBT, Ústav analýzy potravin a výživy

26. 3. 2014 v 16 hod
Sacharidy, glykemický index potravin“
Mgr. D. Hrnčířová, Ph.D., 3. LF UK, Ústav výživy


Poznámka: vstupné zdarma

Ve výpůjční době každé pondělí a středu po celý měsíc březen probíhá v Knihovně Antonína Švehly v rámci akce „Šťastné dny“ registrace nových čtenářů zdarma.


Více informací:  www.knihovnasvehly.cz









Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018