Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 1/2011 do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Časopis Výživa a potraviny - 1/2011

Vydáno: 26.1.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.

časopis Výživa a potravinyČasopis Výživa a potraviny - 1/2011

OBSAH:
Hrušková, M., Kallasová, E., Sekerová, H., Švec, I., Leitnerová, D.:
Spotřebitelsky atraktivní druhy těstovin
Peroutková, J., Binder, M., Pechačová, M., Němečková, I., Laknerová, I., Rysová, J., Gabrovská, D.:
Vývoj funkčních potravin pro osoby nemocné fenylketonurií
Kožíšek, F.;
Voda balená nebo z kohoutku?
Šimek, J.:
Může být obezita zdravá?
Dostálová, J., Šatrová, K., Leitnerová, D., Brát, J., Doležal, M., Réblová, Z.:
Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
Hanušová, K., Dobiáš, J.:
Aktivní obaly potravin a možnosti využití nanotechnologií

zpravodaj Školní stravováníZpravodaj pro školní stravování - 1/2011

OBSAH:
Co nového přinesl starý rok
Zelenina, zelenina
Faktory prostředí ovlivňující výživové chování dětí v průběhu jejich vývoje
Soutěž o nejlepší školní oběd - finále
Nejlepší oběd - několik postřehů také mimo soutěž
Kyselé okurky pro děti? Proč ne
Fast Food slaví narozeniny
Chcete si vyzkoušet vítězné menu u Vás v kuchyni? Tady jsou recepty!

Zdroj:  Společnost pro výživu


 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021