Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 1/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 1/2012

Vydáno: 17.1.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 1/2012
OBSAH:

Ostrý, V.:
Potraviny nového typu - část 2
Mrhálková, I.:

Dlouhodobý vývoj nutričního hodnoceni spotřeby potravin v ČR
Ševčík, J.:

Ještě jednou o anthokyanech
Brát, J., Dostálová, J.:

Správná volba potravin - „Vím, co jím"
Kalač, P.:
Zdravotní rizika a přínosy konzumace červeného masa
Sekavová, H.:

Vývoj peněžních příjmů a vydání domácností za potraviny
Kalhotka, L., Jůzl, M., Bubeníčková, A., Hůlová, M., Konečná, H., Krupková, D., Kozelková, M., Petirová, E.:

Olomoucké tvarůžky - tradice, která zavazuje a inspiruje
Prugar, J.:

Aktuální stav produkce a kvality olejnin v ČR

Zpravodaj pro školní stravování - 1/2012
OBSAH:

Čím je užitečná soutěž školních jídelen? A v čem nám může posloužit
pořad Prostřeno?

Problematika poskytování dietního stravování ve školních jídelnách

Pomoc odborníků při zajištění dietního stravování ve školních jídelnách v olomouckém kraji

Vliv soli na obezitu a zvýšení krevního tlaku u dětí

Soutěž o Nejlepší oběd 2011

Alternativní stravování není dieta

Dopis MUDr. Michaela Víta, Ph.D.

Inzerce VZP

S obrázky v domácím počítači - Pyramidáček



Zdroj:  Společnost pro výživu

 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021