Bezpečnost potravin

Časopis Výživa a potraviny – 1/2012

Vydáno: 17. 1. 2012
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny – 1/2012
OBSAH:

Ostrý, V.:
Potraviny nového typu – část 2
Mrhálková, I.:

Dlouhodobý vývoj nutričního hodnoceni spotřeby potravin v ČR
Ševčík, J.:

Ještě jednou o anthokyanech
Brát, J., Dostálová, J.:

Správná volba potravin – „Vím, co jím“
Kalač, P.:
Zdravotní rizika a přínosy konzumace červeného masa
Sekavová, H.:

Vývoj peněžních příjmů a vydání domácností za potraviny
Kalhotka, L., Jůzl, M., Bubeníčková, A., Hůlová, M., Konečná, H., Krupková, D., Kozelková, M., Petirová, E.:

Olomoucké tvarůžky – tradice, která zavazuje a inspiruje
Prugar, J.:

Aktuální stav produkce a kvality olejnin v ČR

Zpravodaj pro školní stravování – 1/2012
OBSAH:

Čím je užitečná soutěž školních jídelen? A v čem nám může posloužit
pořad Prostřeno?

Problematika poskytování dietního stravování ve školních jídelnách

Pomoc odborníků při zajištění dietního stravování ve školních jídelnách v olomouckém kraji

Vliv soli na obezitu a zvýšení krevního tlaku u dětí

Soutěž o Nejlepší oběd 2011

Alternativní stravování není dieta

Dopis MUDr. Michaela Víta, Ph.D.

Inzerce VZP

S obrázky v domácím počítači – Pyramidáček

Zdroj:  Společnost pro výživu