Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 2/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Časopis Výživa a potraviny - 2/2011

Vydáno: 15.3.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa a potraviny - 2/2011

OBSAH:
Šustová, K.:
Mléko syrové nebo pasterované
Fiala, J.:
Citrón jako prevence rakoviny a infekce?
Obermaier, O.:
Aktuální otázky o mléčných potravinách
Kozelková, M., Lužová, T., Šustová, K:
Využití NIR spektroskopie v mlékárenství
Kuchtík, J., Šustová, K, Milerski, M.:
Ovčí mléko - minoritní, ale zajímavý produkt
Pokorná, J.:
Mateřské mléko - potravina pro nejmenší


Zpravodaj pro školní stravování - 2/2011

OBSAH:
Jarní návraty
Odborná exkurze do Holandska a Lucemburska pro pracovníky ve školním stravování
Zelenina po celý rok - jaro
Jídelna je vizitka školy, říká Zuzana Tíkalová, vedoucí školní kuchyně na ZŠ Chmelnice
Informační centrum bezpečnosti potravin (ICBP)
Výročí v roce 2011 - 195. výročí od úmrtí krále labužníků
Program konference Školní stravování 2011
Masopust nebo jen půst



Zdroj:  Společnost pro výživu

 

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021