Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".
Časopis Výživa a potraviny - 2/2011
OBSAH:
Šustová, K.:
Mléko syrové nebo pasterované
Fiala, J.:
Citrón jako prevence rakoviny a infekce?
Obermaier, O.:
Aktuální otázky o mléčných potravinách
Kozelková, M., Lužová, T., Šustová, K:
Využití NIR spektroskopie v mlékárenství
Kuchtík, J., Šustová, K, Milerski, M.:
Ovčí mléko - minoritní, ale zajímavý produkt
Pokorná, J.:
Mateřské mléko - potravina pro nejmenší
Zpravodaj pro školní stravování - 2/2011
OBSAH:
Jarní návraty
Odborná exkurze do Holandska a Lucemburska pro pracovníky ve školním stravování
Zelenina po celý rok - jaro
Jídelna je vizitka školy, říká Zuzana Tíkalová, vedoucí školní kuchyně na ZŠ Chmelnice
Informační centrum bezpečnosti potravin (ICBP)
Výročí v roce 2011 - 195. výročí od úmrtí krále labužníků
Program konference Školní stravování 2011
Masopust nebo jen půst
Zdroj: Společnost pro výživu