Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 3/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 3/2011

Vydáno: 15.6.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa potraviny – 3/2011
OBSAH:
Lukešová, O., Sebera, M., Matějová, H., Svobodová, H.:
Změna stravovacích zvyklostí účastnic skupinových kurzů kognitivně behaviorální terapie obezity
Kopec, K.:
80 milionů let se zeleninou
Hrnčiřová, K.:
Méně využívaná rostlinná barviva – chlorofyly a anthokyaniny
Šťiková, O.:
Vývoj spotřeby zeleniny a ovoce v ČR
Pospiech, M., Tremlová, B., Řezáčová-Lukášková, Z., Randulová, Z.:
Rostlinné alergeny v potravinách
Klimešová, L:
Výživa a telomery
Dědek, M.:
Vývoj a výroba náhradní mléčné kojenecké výživy u nás
Straka, I.:
Chemické složení grapefruitu (Citrus paradisi) - základní informace k úvahám o jeho významu ve výživě

Zpravodaj pro školní stravování - 3/2011
OBSAH:
Končí krize bezvládí
Nabídka kurzů
Zúčastněte se soutěže o nejlepší školní oběd s projektem Žij zdravě s VZP! Letošním tématem jsou Mýty školní kuchyně
Pangas nebo Pangasius, rybí druh šířící se našimi kuchyněmi
Soumrak školního stravování aneb šetří se jen někde a na někom
Plat nebo almužna aneb kolik budeme opravdu brát?
Co se děje ve výchově dětí?
Stravovací zvyklosti dětí stravujících se část dne v předškolním zařízení
Soutěž

Zdroj:  Společnost pro výživu

 

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018