Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 4/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 4/2011

Vydáno: 11.8.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa a potraviny - 4/2011
OBSAH:
Nagy, I., Vinklerová, V., Lukešová, O.:
Probiotika, prebiotika, synbiotika a jejich vztah k imunitě
Mlčochová, V., Papežová, K., Matějová, H.:
Brusinky aneb skákající bobule
Gabrovská, D., Rysová, J., Fiedlerová, V., Holasová, M., Laknerová, L, Winterová, R., Erban, V., Němečková, I:
Rozšíření nabídky o nové zeleninové a ovocno-zeleninové štávy
Kejmarová, M., Dragounová, H., Němečková, I., Roubal, P., Laknerová, L, Rysová, J., Gabrovská, D.:
Využití rostlinných surovin pro výrobu funkčních nemléčných potravin
Prugar, J.:
Aktuální stav produkce a kvality obilovin v ČR
Macháčková, M.:
Tezaurus LanguaLTM - nástroj pro popis potravin v databázových systémech
Zima, T.:
Pít či nepít alkoholické nápoje?
Blattná, J.:
Zamyšlení nad vitaminem D

Zpravodaj pro školní stravování - 4/2011
OBSAH:
Den boje proti dětské obezitě
Programy pro školní stravování - srovnáni jejich kvality
Strašák jménem celiakie
Máme se obávat potravin obsahujících látky přídatné (aditivní) běžně nazývané „éčka“?
Zelenina po celý rok – léto
Poradna krajských metodiček duben 2011
Z nových knih
Odpověď ministerstva zemědělství
Básník a gastronomie si rozuměly
Kupujeme křehké nebo křehčené maso?

Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021