Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 5/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 5/2011

Vydáno: 23.9.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa a potraviny - 5/2011
OBSAH:
Šalaková, A., Nehyba, A., Drbohlav, J., Budínský, P.:
Fermentovaný mléčný výrobek s obsahem probiotického kmene Enterococcus faecium
Hyánek, J.:
Aktivní vitamin B12 (holotranskobalamin) a diagnostický význam jeho stanovení
Dostálová, J., Šípková, A.:
Sójové nápoje
Ostrý, V.:
Identifikace nebezpečí plísní v potravinách
Kejmarová, M., Němečková, I., Roubal, P., Gabrovská, D., Průchová, J., Strohalm, J., Laštůvková, K.:
Zeleninové šťávy trochu jinak. Fermentované zeleninové šťávy
Kopec, K.:
Jakost ovoce a zeleniny v globalizovaném trhu
Stávková, J.:
Je to sladké a cukr to není – STEVIE
Perlín, C., Dostálová, J.:
Potravinové mýty jako informační škodná
Pokorná, J.:
Káva a její účinek na konzumenta

Zpravodaj pro školní stravování - 5/2011
OBSAH:
Návrh na novelizaci vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování
Aktuálně o požadavcích na dodržování hygienických opatření
Připomínky k financování školství v roce 2011
Jsou prázdniny překážkou v práci?
Jak postupovat při odstraňování nedostatků ve školní jídelně po odchodu České školní inspekce
Seznamte se s finalisty soutěže O nejlepší školní oběd
Konference - školní stravování - Pardubice 2011

Zdroj:  Společnost pro výživu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021