Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 6/2010 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Časopis Výživa a potraviny - 6/2010

Vydáno: 8.12.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa a potraviny - 6/2010

OBSAH:
Brát, J., Panovská, Z., Sahánek, M., Váchová, A.:
Porovnání senzorických a nutričních vlastností pokrmů připravených s různými tuky
Prugar, J.:
Aktuální stav produkce a kvality brambor v ČR
Čurda, D.:
„Umění konzervovat na dobu více let všechny látky živočišné i rostlinné" je tu už 200 let!
Tauferová, A.:
Kečup – funkční potravina?
Holasová, M., Fiedlerová, V., Macháčková, M.:
Nutriční hodnocení tradičních českých pokrmů z brambor
Hrnčířová, K.:
Polydextróza - nízkoenergetické plnidlo s pozitivními fyziologickými účinky
Čížková, H., Rajchl, A., Ševčík, R., Voldřich, M.:
Změny senzorických a nutričních vlastností ovocných dětských výživ, stanovení doby trvanlivosti
Dostálová, J., Dlouhý, P.:
Evropská zpráva o výživě a zdraví 2009

Zpravodaj pro školní stravování - 6/2010

OBSAH:
Letošní soutěžní rok
Dietní stravování na základních školách
GS let Společnosti pro výživu a školní stravování
Marie Úlehlová - Tilschová
lnformační centrum bezpečnosti potravin (ICBP)
Soutěž o "Nejlepší školní jídelnu na Moravě roku 2010"
Proč se na Vánoce jí kapr a bramborový salát?
Zacházení s potravinami po výdeji ze skladu
Zahájení provozu ve školní jídelně před 60 lety v Podskalské


Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021