Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 6/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 6/2011

Vydáno: 14.12.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Časopis Výživa a potraviny - 6/2011
OBSAH:
Hanušová, J., Němečková, I.:
Syrovátkové bílkoviny jako surovina pro výrobu funkčních potravin
Rajchl, A., Ševčík, R., Čížkova, H., Jodasová, A., Voldřich, M.:

Švestková povidla aneb černé zlato naší kuchyně
Ostrý, V.:

Potraviny nového typu - část 1
Kučerová, J.:

Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Kunešová, M., Drbohlav. J., Roubal, P., Gojová, M.. Tvrzická, E., Hlavatý, P, Hainer, V., Hlavatá, K.:

Účinek jogurtu obohaceného polynenasycenými mastnými kyselinami řady n-3 v redukčním režimu u obézních žen
Karpíšková. R.:
Máme se obávat baktérií Escherichia coli?
Štiková, O.:

Dlouhodobý vývoj obchodu s potravinářským zbožím


Zpravodaj pro školní stravování - 6/2011

OBSAH:
Sladký život našich dětí
Výročí roku 2011
Zelenina po celý rok – podzim
Interakce rodiny, školy a dalších subjektů při zajišťování dietní výživy

Vánoční polévky
Inspirujte se šedesáti normovanými recepty pro školní jídelny
"Sladký" život dětí v mateřských školách v Moravskoslezském kraji
Nejlepší školní jídelna na Moravě roku 2011
Diplom
"SAPERE - vědět, jak žít"
Sójové maso


Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021