Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek CEFood 2008: 4. středoevropský kongres o potravinách do kategorie

Akce - Archiv > Akce - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

CEFood 2008: 4. středoevropský kongres o potravinách

Vydáno: 13.3.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Uskuteční v Chorvatsku (letovisko Cavtat) ve dnech 15.–17. května 2008.
V pořadí již 4. středoevropský kongres o potravinách se uskuteční ve dnech 15.–17. května 2008 ve městě Cavtat (Chorvatsko). Uvedený kongres je součástí série pravidelných středoevropských kongresů, které patří k nejvýznamnějším akcím a aktivitám zaměřeným na potraviny, technologie, výživu a zdraví. Předcházející kongresy se konaly v Lublani (Slovinsko, 2002), Budapešti (Maďarsko, 2004) a Sofii (Bulharsko, 2006). Cílem kongresu je vytvořit multidisciplinární fórum na poli potravinářské vědy a technologie, výživy člověka a biotechnologických aplikací v potravinářské výrobě. Kongres se bude svým obsahem věnovat problematikám, které evropská technologická platforma (ETP) Food for Life zpracovala v dokumentu The vision for 2020 and beyond.
 
Kongres proběhne v osmi sekcích:
Sekce 1: Potravinářské strojírenství
Sekce 2: Výroba potravin a chlazení potravin
Sekce 3: Potraviny a zdraví
Sekce 4: Potraviny a spotřebitel
Sekce 5: Kvalita a bezpečnost potravin
Sekce 6: Moderní metody v analýze potravin
Sekce 7: Potravinářská biotechnologie
Sekce 8: Udržitelná produkce potravin, management potravinového řetězce, komunikace, školení a technologický transfer
 
Součástí každé sekce je prezentace posterů. Podrobný program kongresu je v příloze.
 
Příloha: CEFood2008 (pdf, 219 kG)
 
Více informací o CEFood2008 je k dispozici zde.
 
Zdroj: Food Chemistry 107, 2008, č. 4, str. I
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018