Bezpečnost potravin

Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin

Vydáno: 21. 1. 2010
Autor:

Série devíti seminářů organizovaných PKČR ve vybraných regionech ČR v dubnu a květnu 2010.

Potravinářská komora ČR organizuje v termínu 7.4.–12.5. 2010 již čtvrtou sérii devíti seminářů v jednotlivých regionech ČR na téma “Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin“. Seminář je určen managementu malých a středních podniků, výrobcům a zpracovatelům podnikajícím jako fyzické osoby, pracovníkům velkých podniků s odpovědností za výrobu a zpracování.
 
Časový harmonogram seminářů
 
Datum
Místo konání
Datum
Místo konání
7.4.
Brno
4.5.
České Budějovice
8.4.
Zlín
5.5.
Jihlava
20.4.
Praha
11.5.
Jičín
21.4.
Ústí nad Labem
12.5.
Pardubice
22.4.
Plzeň
 
 
 
Více informací o semináři (program, přesné místo konání, kontaktní osoby aj.) je k dispozici na internetových stránkách PKČR – České technologické platformy pro potraviny.
 
Zdroj: PKČR