Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin

Vydáno: 21.1.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Série devíti seminářů organizovaných PKČR ve vybraných regionech ČR v dubnu a květnu 2010.
Potravinářská komora ČR organizuje v termínu 7.4.–12.5. 2010 již čtvrtou sérii devíti seminářů v jednotlivých regionech ČR na téma “Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin“. Seminář je určen managementu malých a středních podniků, výrobcům a zpracovatelům podnikajícím jako fyzické osoby, pracovníkům velkých podniků s odpovědností za výrobu a zpracování.
 
Časový harmonogram seminářů
 
Datum
Místo konání
Datum
Místo konání
7.4.
Brno
4.5.
České Budějovice
8.4.
Zlín
5.5.
Jihlava
20.4.
Praha
11.5.
Jičín
21.4.
Ústí nad Labem
12.5.
Pardubice
22.4.
Plzeň
 
 
 
Více informací o semináři (program, přesné místo konání, kontaktní osoby aj.) je k dispozici na internetových stránkách PKČR – České technologické platformy pro potraviny.
 
Zdroj: PKČR
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018