Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Chemické reakce v potravinách V do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Chemické reakce v potravinách V

Vydáno: 22.2.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Je k dispozici sborník z konference, která se uskutečnila v Praze ve dnech 29. 9.–1. 10. 2004.
Ve dnech 29. září – 1. října 2004 se konala v Praze mezinárodní konference pod názvem “Chemical Reactions in Foods V”. Organizátory byly:
– Česká společnost chemická,
– Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT),
– Výzkumný ústav potravinářský (VÚPP),
– Federace evropských chemických společností (FECS).
 
Jako speciální číslo časopisu Czech Journal of Food Science byl vydán sborník z uvedené konference. Sborník je k dispozici na stránkách České akademie zemědělských věd, popř. v několika následujících dokumentech:
 
Postery
D: Potravinářská aditiva a kontaminanty
 
Časopis Czech Journal of Food Science je ve fondu knihovny ÚZPI.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018