Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Coeliac 2010 Fair do kategorie

Alergeny > Rizikové faktory - Archiv> Alergeny> Rizikové faktory - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

Coeliac 2010 Fair

Vydáno: 10.3.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Mezinárodní výstava výrobků bez lepku a služeb pro celiaky. Tampere (Finsko), 11.–12.6.2010.
Finská společnost pro celiakii organizuje ve dnech 11.–12.6.2010 v Tampere již třetí International Coeliac Fair – největší evropskou akci zaměřenou na problematiku celiakie. Předcházející se konaly v roce 2005 a 2007.
Výstavě bude předcházet druhé mezinárodní symposium o bezlepkových výrobcích a nápojích, které se uskuteční na University of Helsinky ve dnech 8.–11.6.2010. Více informací o symposiu je k dispozici zde. Program symposia je rozdělen do devíti sekcí:
Sekce 1: celiakie
Sekce 2: cereálie v bezlepkové stravě
Sekce 3: prolaminy – složky vovlávající celiakii
Sekce 4: bezpečnost – autority – analýza
Sekce 5: bezlepkové cereálie při výrobě potravin
Sekce 6: vytváření struktury bez lepku
Sekce 7: mikrobiální a enzymové prostředky ke zlepšení bezlepkových technologií
Sekce 8: vyžádaná krátká sdělení & postery
Sekce 9: nejnovější informace o celiakii a bezlepkových potravinách

Informační brožura o symposiu.

Zdroj: Allergen Bureau
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021