Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Covid-19 a koronaviry - jak správně používat dezinfekční prostředky do kategorie

Aktuality > Aktuality

Covid-19 a koronaviry - jak správně používat dezinfekční prostředky

Vydáno: 18.3.2020
Tisk článku
Autor: SZÚ, KHS ZK
Metodický materiál KHS ZK

Co bychom měli znát dříve než začneme dezinfikovat? Veřejnost se ptá, jak se dá provádět dezinfekce v domovních prostorách, bytech, stravovacích službách. Metodický materiál nám poskytla paní Mgr. I.Lukašíková, ředitelka odboru HDM KHS ZK. Byl připraven v minulém roce. Je velmi názorný, obecný a může účinně pomoci v praxi. Odezva veřejnosti na tento materiál je velmi dobrá. Doporučení je, abychom materiál zveřejnili na webu SZÚ. Rádi  ho proto sdílíme.


Pravidla_pro_spravnou_dezinfekci.pdf Pravidla_pro_spravnou_dezinfekci.pdf (1.48 MB 16.03.2020 21:18)

prof. J.Ruprich, CZVP SZÚ, Brno 16.3.2020

 

Zdroj: SZÚ

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018