Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek ČTPP: tři nové publikace (srpen 2010) do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
GMO > Vlivy na zdraví - Archiv> GMO> Vlivy na zdraví - Archiv
Značení potravin - Archiv > Značení potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

ČTPP: tři nové publikace (srpen 2010)

Vydáno: 23.8.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Zaměřené na: označování masných výrobků, radiofrekvenční identifikaci (RFID), potraviny z GM plodin.
V rámci České technologické platformy pro potraviny (ČTPP) byly vydány v srpnu 2010 tři nové publikace:
 
* Jan Katina: Označování masných výrobků (pdf, 680 kB, 12 stran)
* David Pešek: RFID - radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám? (pdf, 1,62 MB, 12 stran)
* Jaroslav Drobník: Moderní šlechtění a potraviny: Co potřebujeme vědět o potravinách z geneticky modifikovaných plodin (pdf, 405 kB, 16 stran)
 
Zdroj: ČSZM
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018