Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Další semináře v rámci programu INPLISTA do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Další semináře v rámci programu INPLISTA

Vydáno: 25.7.2008
Tisk článku
Druhý seminář pro malé a střední podniky na téma mezinárodní standardy v potravinářském sektoru – alergeny, GMO, sledovatelnost – se koná 11.9.08.
Ústav zemědělské ekonomiky informací (Praha 2, Slezská 7) pořádá dne 11.9.2008 Seminář k normám potravinové bezpečnostialergeny, GMO, sledovatelnost určený zástupcům malých a středních podniků. Na semináři budou prezentovány k výše uvedenému tématu informace k legislativě, analytickým nástrojům a požadavkům norem GFSI. Odpolední blok bude věnován praktickému workshopu k jednotlivým tématům. Hlavním cílem této vzdělávací akce je celková orientace v legislativě, standardech a jejich požadavcích na malé a střední potravinářské podniky.
 
Účast na semináři je nutné potvrdit nejpozději do 6.9. na emailovou adresu: pekarkova@uzpi.cz
 
Seminář je druhý v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma potravinové bezpečnosti. Třetí ze série seminářů se bude zabývat problematikou zpracování masa, mléka a ovoce a zeleniny (termín konání 9.10.2008).
 

Seminář je pořádán v rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného ze 6. rámcového programu. Více informací k pořádané akci naleznete v Programu semináře. Informace o projektových aktivitách jsou umístěné na webové stránce projektu:  www.inplista.eu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018