Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Den otevřených dveří se zaměřením na bezlepkové potraviny ve výživě do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Den otevřených dveří se zaměřením na bezlepkové potraviny ve výživě

Vydáno: 31.5.2016
Tisk článku
Autor: VÚPP
Den otevřených dveří pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha.

 

Datum: 2.6.2016  10:00 – 15:00
Místo konání: Výzkumný ústav potravinářský Praha, Radiová 1285/7, Praha
Kategorie: Den otevřených dveří, exkurze


Chcete se dozvědět, jak to je s bezlepkovou stravou a proč ji (ne)zařadit do svého jídelníčku? Právě vám je určen den otevřených dveří Výzkumného ústavu potravinářského Praha.

Program je rozdělen do dvou bloků:

  • 10:00 - 12:00 - Blok pro základní školy s přednáškou a ochutnávkou bezlepkových potravin
  • 13:00 - 15:00 - Blok pro širokou veřejnost s diskuzí zaměřenou na bezlepkovou výživu u dětí

Během akce je zajištěno bezlepkové občerstvení.

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018