Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Detekce reziduí veterinárních léčiv v mléku do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv
Živočišná výroba - Archiv > Živočišná výroba - Archiv> Zemědělství - Archiv
Veterinární záležitosti > Živočišná výroba - Archiv> Veterinární záležitosti> Živočišná výroba - Archiv

Detekce reziduí veterinárních léčiv v mléku

Vydáno: 30.3.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Přehled skríningových metod pro detekci reziduí veterinárních léčiv v syrovém kravském mléku.
Na národní i mezinárodní úrovni se věnuje stále větší pozornost posuzování rizika z výskytu reziduí veterinárních léčiv v potravinách a zavádějí se příslušní opatření ke snižování tohoto rizika.

V přehledové práci, která vznikla za podpory MŠMT (Projekt č. MSM 6215712402), se popisují různé metody používané pro monitoring antimikrobiálních agents.
 
Czech Journal of Food Sciences 26, 2008, č. 6, s. 393–401

Přístup k ostatním vydáním časopisu Czech J. Food Sci. je zde. Uvedený časopise si lze rovněž v tištěné podobě zapůjčit v ZPK.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021