Bezpečnost potravin

Dny bezpečnosti potravin 2007

Vydáno: 22. 5. 2007
Autor: pospisilova

Pozvánka na ODBORNÝ SEMINÁŘ  23. 5.

Ministerstvo zemědělství a Ústav zemědělských a potravinářských informací
si Vás v rámci pořádání
Dnů bezpečnosti potravin 2007
dovolují pozvat na seminář věnovaný problematice zajištění bezpečnosti potravin a zásadám správné hygienické praxe v potravinářství
 
program semináře
1.   Úvodní slovo
Zdeněk Juračka, viceprezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR
2.   Zajištění bezpečnosti potravin ve vztahu ke konečnému spotřebiteli aneb správná hygienická praxe (téma č. 1)
· Alfons Schmid, viceprezident pro kvalitu a bezpečnost potravin, Royal AHOLD, Amsterdam
· Ladislava Heppnerová, Qualiment, pobočka České potravinářské společnosti
· Pavel Mikoška, Quality Director ACR, AHOLD Central Europe, s.r.o.
· Soňa Hassanová, Specialist HACCP – Quality Assurance, Makro Cash & Carry ČR s.r.o.
· Barbora Juzová, Trading Law & Technical Coordinator, Tesco Stores ČR a.s.
3.   Hlavní zásady správné hygienické praxe v potravinářství a společném stravování (téma č. 2)
Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 
  
Datum:             23. května 2007
Začátek:         9 hod
Místo:               sál ÚZPI, Slezská 7, Praha 2
 
Vstup zdarma
 
Těšíme se na Vaši účast!