Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Dny bezpečnosti potravin 2007 do kategorie

Akce ICBP > Akce - Archiv> Akce ICBP> Akce - Archiv

Dny bezpečnosti potravin 2007

Vydáno: 22.5.2007
Tisk článku
Pozvánka na ODBORNÝ SEMINÁŘ  23. 5.
Ministerstvo zemědělství a Ústav zemědělských a potravinářských informací
si Vás v rámci pořádání
Dnů bezpečnosti potravin 2007
dovolují pozvat na seminář věnovaný problematice zajištění bezpečnosti potravin a zásadám správné hygienické praxe v potravinářství
 
program semináře
1.   Úvodní slovo
Zdeněk Juračka, viceprezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR
2.   Zajištění bezpečnosti potravin ve vztahu ke konečnému spotřebiteli aneb správná hygienická praxe (téma č. 1)
· Alfons Schmid, viceprezident pro kvalitu a bezpečnost potravin, Royal AHOLD, Amsterdam
· Ladislava Heppnerová, Qualiment, pobočka České potravinářské společnosti
· Pavel Mikoška, Quality Director ACR, AHOLD Central Europe, s.r.o.
· Soňa Hassanová, Specialist HACCP – Quality Assurance, Makro Cash & Carry ČR s.r.o.
· Barbora Juzová, Trading Law & Technical Coordinator, Tesco Stores ČR a.s.
3.   Hlavní zásady správné hygienické praxe v potravinářství a společném stravování (téma č. 2)
Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 
  
Datum:             23. května 2007
Začátek:         9 hod
Místo:               sál ÚZPI, Slezská 7, Praha 2
 
Vstup zdarma
 
Těšíme se na Vaši účast!
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021